Toimitusehdot

Designdog Webshop Ky valmistaa mittatilaustyönä koirien talutusvarusteita joita voi tilata sähköpostitse tai facebookin kautta.

Alle 18-vuotiaalta tilaajalta tarvitaan holhoojan suostumus.

Tilaaminen

Tilaukset & tiedustelut sähköpostilla: designdog.fi@gmail.com
tai facebookin kautta.  Vahvistamme tilauksesi ja annamme maksutiedot sekä arvion toimitusajasta.

Tuotteiden toimittamista ja mahdollista tilaukseen liittyvää lisätietotarvetta varten asiakkaalta kysytään ensimmäisellä ostoskerralla seuraavia tietoja:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero ja mahdollisen pakettiautomaatin sijainti

TIETOSUOJASELOSTE

Tiedot tallennetaan Desindog Webshopin tietokantaan eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas voi poistaa yhteystietonsa milloin tahansa lähettämällä poistamispyynnön sähköpostitse.

Mikäli sivuilla esitettyihin tietoihin on tullut kirjoitusvirhepaholainen esim. hintatietoihin, ei Designdog Webshop Ky ole velvollinen toimittamaan tuotteita tähän virheelliseen hintaan.

Toimituskulut

Toimitamme tilaukset postitse. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon ja koon mukaan, postin hinnaston mukaisesti. Informoimme asiakasta toimituskuluista tilauksen yhteydessä, jolloin tilaus on vielä mahdollisuus peruuttaa.

Toimitusajat

Saat arvion tilauksen toimitusajasta tilausvahvistuksessa. Mikäli tilauksen toimitusaika näyttää arviosta muuttuvan, otamme sinuun yhteyttä. Pyrimme toimittamaan tilaukset aina mahdollisimman nopeasti.

Palautukset

Tuotteillamme on 14 pv vaihto ja palautusoikeus. Palautusoikeutta ei ole mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen. Vialliset tuotteet jotka hajoavat normaalissa käytössä korvataan luonnollisesti, vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen. Asiakkaan on aina ensin otettava meihin yhteyttä halutessaan palauttaa tai vaihtaa tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Korvaamme palautettavan tuotteen postikulut halvimmanpostitustavan mukaan.

Virhe tuotteessa

Asiakkaan tulee tarkistaa välittömästi tuotteen saadessaan, että se on oikea ja virheettömässä kunnossa. Mikäli asiakas huomaa virheen tuotteessa, hänen tulee ottaa meihin yhteyttä välittömästi joko sähköpostilla tai facebookin kautta yksityisviestillä.

Tuotevastuu

Designdog Webshop Ky ei vastaa annettujen käyttöohjeidenvastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä huolimattomuudesta aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista ihmisille sekä eläimille.